ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πέμπτη ημέρα περιοδείας του Ευάγγελου Παπαγεωργίου στην Αιτωλοακαρνανία"ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ"

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου περιοδεύει  στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, η Αμφιλοχία και τα χωριά του  Ξηρομέρου ήσαν οι περιοχές που επισκέφτηκε ο Ευ. Παπαγεωργίου συνομιλώντας με κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες των εμπορικών δρόμων ακούγοντας τα παράπονα και τα προβλήματά τους και μεταφέροντας τις θέσεις του Κόμματος για την οικονομία και για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Σήμερα το πρωί πριν αναχωρήσει από το Αγρίνιο δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Δικαστικό Μέγαρο του Αγρινίου ενώ όταν έφθασε στην Αμφιλοχία επισκέφτηκε μεταξύ, άλλων, και το Ειρηνοδικείο της πόλης..

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αχελώος» σημείωσε ό,τι «αυτές οι εκλογές είναι φωτογραφικές», ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγάλουν σίγουρα μία έδρα στην Αιτωλοακαρνανία. Η περιοδεία του κυρίου Παπαγεωργίου θα συνεχιστεί την Τρίτη (20.1.2015) όπου θα επισκεφτεί της περιοχές Θέρμο, Καινούργιο, Παραβόλα, Παναιτώλιο και Άγ. Κωνσταντίνο.