«Στις 25 Ιανουαρίου οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας θα ψηφίσουν για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
«Νέα περιοδεία των υποψηφίων των ΑΝΕΛ στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας παρουσία του Ν. Νικολόπουλου»

Στο Μεσολόγγι περιόδευσε ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου με τους συνυποψηφίους του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας παρουσία του Προέδρου  του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.

Οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν μαζί με τον Ν. Νικολόπουλο το Δημαρχείο Μεσολογγίου το περιφερειακό γραφείο Αιτωλοακαρνανίας και το Αστυνομικό τμήμα ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα».

Στις 13:30 δόθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο imperial στο Αγρίνιο, όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αιτωλοακαρνανία είναι ψηφοδέλτιο νίκης. Μετά από μία εβδομάδα συνεχόμενων περιοδειών στο νομό μας, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα βγάλουμε έδρα και θα εκπροσωπήσουμε των νομό μας στο κοινοβούλιο. Στις 25 Ιανουαρίου οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας θα ψηφίσουν για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».


Ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 22.1.2015.