Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ό  Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Δικηγόρος Ευάγγελος Παπαγεωργίου με αφορμή το θλιβερό συμβάν της έκρηξης σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας στις 03-02-2015  συναντήθηκε χτες 24-02-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00πμ με ηγετικά στελέχη  της Πυροσβεστικής.

Κατά την συνάντηση ο κ Παπαγεωργίου ζήτησε άμεσο έλεγχο όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη την χώρα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την απομάκρυνση χωρίς καμία αναστολή ή καθυστέρηση όλων των επικίνδυνων συσκευών και φιαλών από τους χώρους  των εν λόγω καταστημάτων για την προστασία των θαμώνων τους .

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ.  Παπαγεωργίου επισκέφθηκε στο ΚΑΤ  Κηφισιάς τον τραυματία από την έκρηξη  στο Λουτρό Αμφιλοχίας Κουτσομύτη Γεώργιο, στον οποίον ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Σε δήλωσή του ο κ Παπαγεωργίου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο περιστατικό με τραγική κατάληξη και αθώα θύματα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και περαστικά  σε όλους τους τραυματίες. Η Πολιτεία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα και να επανεξετάσει την χρήση και τοποθέτηση τέτοιων φιαλών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Όμως και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων πρέπει να δείχνουν ευαισθησία και να μην αδιαφορούν  σε τέτοιους κινδύνους».