Εκλογές 2015




Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

-       Ρίγος συγκίνησης με κατέλαβε όταν ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε δεκτή την επιθυμία μου να πολιτευθώ για πρώτη φορά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο παππούς μου.

-       Η Ελλάδα των μνημονίων έχει φθάσει σε οριακό σημείο και όλοι μας περνάμε δύσκολες ημέρες με τα δάνεια και τα χρέη να μας πνίγουν καθημερινά.

-       Μέχρι σήμερα οι πολιτικοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ υπόσχονταν πολλά και έκαναν πολύ λίγα.

-       Ο κόσμος  όμως ζητά ξεκάθαρες λύσεις στα διάφορα προβλήματά του, θέλει σιγουριά και ασφάλεια για το παρόν και το αύριο, φως και προοπτική στο τούνελ της ζωής του.

-       Εμείς, οι Έλληνες, δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε την πρόοδο αλλά κάποιοι δεν μας αφήνουν να πάμε μπροστά, μας κλέβουν τον πλούτο μας, μας στερούν την ανάπτυξη.

-       Αξίζουμε μια  καλύτερη Ελλάδα για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας, για να ανασάνουμε επιτέλους και να ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.


Φίλες και Φίλοι

Δεν είναι η ώρα για ευχολόγια και μνημόσυνα.

Έφθασε η στιγμή της αλλαγής σελίδας στη χώρα μας.

Στις εκλογές  της 25/01/2015 η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια.

Άξιοι πατριώτες πρέπει να εκλεγούν στο νέο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Σας κοιτάζω στα μάτια και ζητώ την ψήφο σας για να αγωνισθώ για τον τόπο μας, τις πόλεις και τα χωριά μας, για εσάς και τα παιδιά μας, για όλους μαζί και για τον καθένα ξεχωριστά.